Утеплення фасаду

Сучасний ринок матеріалів для утеплення фасадів відрізняється різноманіттям продукції. Якісний утеплювач для фасаду будинку повинен володіти хорошими теплоізоляційними властивостями, високою паропроникністю і пожежобезпекою. В інтернет-магазині «FELIX-BRUS» представлено широкий асортимент фасадних утеплювачів і допоміжних матеріалів для їх монтажу. Наші фахівці завжди готові допомогти Вам зробити правильний вибір!

Утеплення фасаду
Показані 1 - 15 із 101 пунктів
Показані 1 - 15 із 101 пунктів

Матеріали для утеплення фасаду будинку

Компанія «FELIX-BRUS» пропонує широкий асортимент матеріалів для утеплення фасаду будинку. У нашому каталозі Ви знайдете все необхідне для проведення повного комплексу робіт з утеплення та облицювання фасадів: клеї, різні види теплоізоляційних матеріалів, будівельні сітки, суміші та фасадні штукатурки, кріпильна продукція та інше.

Мінеральна вата
Пінопласт
Екструдований пінополістирол

Який утеплювач для фасаду краще?

Мінеральна вата - рулонний екологічний утеплювач, який має високий ступінь пожежної безпеки. Для утеплення фасадів мінвата використовується в формі плит, товщиною 5 і 10 см. Матеріал добре поглинає звук і не дає усадку.

Пінопласт (пінополістирол) - бюджетний плитний матеріал, теплопровідні характеристики якого залежать не тільки від його товщини, а й від щільності. Найбільш затребуваний на будівельному ринку України пінопласт для утеплення фасадів "мокрим способом" з товщиною 5 і 10 см. Для досягнення максимального ефекту необхідно дотримуватися технологію утеплення. Встановлений шар утеплювача армують, штукатурять, потім наносять захисний декоративний матеріал. Пінополістирол стійкий до вологи, але руйнується під впливом хімічних розчинників.

Екструдований пінополістирол - водонепроникний теплоізоляційний матеріал з маркою горючості Г1-Г2 (самостійне горіння не підтримується). Володіє високою щільністю і низькою здатністю парообміну. Оптимальний для використання в якості утеплювача для підлог.